Štíři

12.04.2018

Čekáte-li na návod na Štíry, právě se vám dostává uspokojení. Jestli doufáte, že půjde hlavně o sex, pak vězte, že to občas právě přes erotično a vášeň povedu, protože to ke Štírům patří. Štíři mají pověst jednoho z nejvíc emotivních znamení a to jak v pozitivním, tak i v negativním slova smyslu. Erotika mi přijde jako zlatý střed mezi oběma póly:).

Co tedy na ty vášnivce platí? Jak se jim dostat na kobylku?
Tak hned na úvod musím říct, že spíš mám pro vás samá varování, než doporučení. U Štíra je výhodnější a zároveň složitější nechybovat, než dělat dobré kroky. Řekněme si to takto: dobrým krokem je neudělat chybu :).
Máte-li chuť na hezkou chvilku se Štírem, s intimními dotyky a příjemnou konverzací, potom jej zatáhněte někam na odlehlé místo, třeba k sobě domů. Jakmile se totiž Štír dostane do společnosti více lidí, ihned zapojí svůj silný magnetilismus a charismatismus a už nemáte šanci se k němu dostat. On rozumí umění, sportu, kosmonautice a dokáže nadchnout lidi pro jakékoli téma. K tomu přidejte jeho krásu a elegantní odění a je jasný, proč si neškrtnete.
Určitě zapůsobíte, zatancujete-li si se Štírkem ploužáček a přitom mu budete na krček šeptat slůvka obdivu. Tanec a hudba jsou u nich spouštěče radostného pocitu a velmi rádi se při tom sbližují. Jsou opojeni smyslovými zážitky a jsou mnohem otevřenější než jindy.
Za každých okolností buďte věrní a dávejte neustále najevo svou loajalitu a oddanost. Kdyby to bylo potřeba, tak noste třeba na hrudi jmenovku s jeho jménem. Na svůj původ jsou patřičně hrdí a když od vás dostanou dres s rodokmenem a tučně natištěnými příjmeními všech předků, budou v něm spát. Pochopitelně s vámi po boku.
Oslavujte. Chcete-li se Štírem být stále zadobře a užít si příjemné okamžiky, najděte každý den důvod ke slavení. Jednou je to jeho svátek, pak si oslavte měsíc od společného orgasmu (co na tom, že ten váš byl částečně předstíraný - brzo přijde pravý, se Štírem určitě), další den by se šiklo přiťuknutí na úspěch při rozhovoru s policistou, atd...
Používejte erotické pomůcky. Fakt že jo. Nikdy na ně není brzo a nikdy na ně není pozdě. Myslíte si, že máte vše v posteli báječné, ale chyba lávky. Je třeba stále intenzivně prožívat sblížení, přikládat pod kotel. Vám se intimita líbí, je vám skvěle a jste uspokojení, ale není to hlavně zásluha Štíra? Kolika nápady a oživeními jste přispěli vy? Takže hned od začátku společného sexuálního života přicházejte i vy s nabídkami na novátorství. Nemusí to být hned panna v nadživotní velikosti ze zdravotně nezávadného silikonu :), stačí třeba pérkem polechtat prdelku. No doufám, že to chápete, jak to myslím :D . To na odlehčení :)
Muže i ženu Štíra ohromíte uniformou. S touto informací si pracujte, jak chcete. Je jedno, jestli jde o jenerála, letušku, zdravotní sestru, učitelku či chovankyni oxfordského ústavu, o ofrakovaného gigola nebo maskovaného vojáka, pomoučněnou kuchařinku či vypraného kominíka.
Svádějte tak, abyste zaměstnali všechny smysly. Barva červená, černá, zlatá, vůně orientální a pižmo, samet a satén či hedvábí, peříčka, med, šlehajda a pořádnej kus masa s vybraným vínem. I když pro Štíra je fajn sehnat dobrou pálenku.
Svádějte romantikou, jemným a hlubokoobsažným filmem, ale potom najeďte na jejich druhou kolej - nasaďte si škrabošku a staňte se vášnivou svůdnicí nebo charismatickým dobyvatelem.
Štír ocení intelekt a má rád ohnivé intelektuální debaty, proto se za svou inteligenci a znalosti nestyďte. Pokuste se ale vést rozhovor tak, aby Štír neprohrál. Mezi námi, to nebude těžké, on totiž Štír má opravdu pádné argumenty pro své názory.
Masírujte.

Co nikdy NE?
Štírovi nelžete, nemaskujte prohřešky druhých a ani na sebe neberte chybu ostatních. Prostě lež ani ve jménu kolektivního dobra neodpustí.
Pokud vám někdy něco odpustí, nevěřte tomu. Jen bude čekat na tu nejlepší příležitost, aby vám jed stříkl do nejbolavějšího místa a tam se jedovatým bodátkem vrtal a vrtal... Když jde o ženu, prostě vás do něj kousne, až to budete nejmíň čekat, ještě vás nakopne a potom odjede. Je na vás, jak se z pustiny v horách dostanete.
A už vůbec se s ním nedávejte do hádky. Zde platí NE a howgh.
Nedejte mu možnost k žárlivosti. Buďte stále na příjmu, nezvednutí telefonu rovná se jistá kontrola pracoviště či cukrárny, kde sedíte s maminkou u věnečku.
Neslibujte toho moc. Nesplníte-li svůj slib, hodně ho to naštve.
Nechoďte pozdě. Ani on to nedělá.
Neprohlížejte mu věci. Dokonce ani moc nedoporučuju dát Štírkovi třeba milostný vzkaz do kapsy. Jednou by vám mohl vyčíst, že mu hrabete v kapsách. Radši mu milostnou sms napište a vždy ho označte jeho jménem. Bezejmenná by mohla být příčinou žárlivosti, chápete, že? :)
Nikdy neberte jeho telefon, ovladač, auto, toaletní papír, peníze, kamarády, kamarádky, rodiče...pokud vám to výslovně sám neřekne.
Nepátrejte po jeho tajemství, nevyptávejte se, co bylo v práci, proč má zelená kolena, proč se z rodičovské schůzky vrací o půlnoci...
Na výlet buďte nachystaní půl hodiny předem, ale po celou cestu ani jednou neupozorněte na jeho odskakování a zdržování - mytí skel na benzínce, WC na další, káva na další, WC v obchoďáku, fronta na párek v rohlíku v ZOO, který vyhodí do koše, WC na benzínce.....
Nebuďte líní. Nebuďte slabí. Nebuďte ubrečení. Raději dokažte, že makáte jako Nastěnka, vydržíte jako medvědice a máte psychickou odolnost jako Rambo s Rockym dohromady.
Nenaštvávejte se, když vás bude Štír kontrolovat a prověřovat.
Nečekejte omluvu, ale ukážete-li, že jste ochotni se přes problém přenést, pak čekejte i dárek. Ale to slůvko hodně těžko.
Nedokážete-li neudělat něco z toho, co jsem vám zakázala :), skočte na Štíra a dejte mu sex. Kdekoli. Nebo podpořte jeho vášnivý koníček.

Stačí? Já myslím, že ano. Při tom všem, co jsem tu jen tak zlehka naťukla, je potřeba myslet na jednu podstatnou věc. Je několik kategorií Štírů: ti, co bodají celý život, manipulují a zneužívají. Pak ti, kteří jsou žárliví, podezíraví a mstiví, ale dá se s nimi celkem dobře žít, víte-li o těchto jejich slabinách a nedáváte-li jim záminku bodat. A umíte celoživotně polykat své vlastní Já. A pak je poslední část, kteří mají v sobě základ Štíra, ale jsou schopni vzlétnout a vidět věci i z nadhledu. Ti dokážou vést lidi a jsou z nich dobří bojovníci za ostatní. Pokud o Štíra opravdu stojíte a získáte jeho srdce, pak věřte tomu, že jakmile se Štír zamiluje, dá do toho veškerou svou vůli a touhu. Svou intuicí velmi dobře odhadne, jak na tom právě jste a tak celkem lehce zjistíte, zda vás stále miluje a věří vám. Aspoň tak, jak je schopen věřit. Protože zapíchne-li do vás svůj osten častěji a ví, že vás to bolí, něco je špatně.

Přeju vám milujícího Štíra, který pro milované udělá cokoli - je soucitný i vášnivý, vytrvalý i odvážný, spravedlivý i ambiciozní. Vaši rodinu dotlačí hodně vysoko.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky